Adidas Дамски къси панталони ADIDAS ZNE KN SHORT ND Оригинални дамски къси панталони ADIDAS ZNE KN SHORT ND Няма суетене. Няма отвличане на вниманието... Category: Anvils Product #: BK2663 0 stars, based on ( 0 ) Коментара reviews Regular price: 69лв $69лв Available from: Оригинални спортни стоки Condition: excellent condition В наличност

Дамски къси панталони ADIDAS ZNE KN SHORT ND

Промо
Дамски къси панталони ADIDAS ZNE KN SHORT ND
Бърза поръчка

Код на продукта : BK2663
Наличност : В наличност
Цена : 69лв 99лв
*

Оригинални дамски къси панталони ADIDAS ZNE KN SHORT ND
Няма суетене. Няма отвличане на вниманието. Няма ограничения за това, което можете да постигнете. Adidas Z.N.E. Къси панталони са предназначени за интензивните моменти преди състезанието. Тези шорти за жени са направени без боядисване, което намалява използването на вода и енергия и предлага един вид, който е суров и нефилтриран като вашата игра. Те са изградени от разтегателен двоен колан, за да са Ви удобни и да се съсредоточите изцяло върху Вашата игра.

  • Странични джобове с цип
  • Въртене на еластична талия
  • Логото на марка adidas на левия крак
  • Този продукт е част от програмата за устойчив продукт на Adidas: Продуктите са направени по по-устойчиви начини да превърнем света в по-добро място; Всеки цвят се брои: Процесът без боядисване спестява ресурси чрез използване на материали в техния естествен цвят
    8,5 инча (размер Med)
  • Материал: 80% памук / 15% полиестер / 5% еластан 

100% ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ НА АДИДАС
SportFaster.com е онлайн магазин за оригинални спортни стоки и аксесоари.
Ние, екипът на Спорт Фастър работим изцяло и само за Вас, нашите клиенти.
Целта ни е да се чувствате максимално удовлетворени след покупка от нашия сайт.
Ние поставяме КЛИЕНТА на първо място като се стремим да поставяме възможно най-ниските цени за най-доброто качество на продуктите, които предлагаме!
ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър