Nike Мъжки баскетболни NIKE AIR VERSITILE II ОРИГИНАЛНИ БАСКЕТБОЛНИ КЕЦОВЕ  NIKE AIR VERSITILE II Nike Air Versitile са изработени от лека мреже.. Category: Anvils Product #: 921692-600 0 stars, based on ( 0 ) Коментара reviews Regular price: 109лв $109лв Available from: Оригинални спортни стоки Condition: excellent condition В наличност

Мъжки баскетболни NIKE AIR VERSITILE II

Промо
Мъжки баскетболни NIKE AIR VERSITILE II
Бърза поръчка

Код на продукта : 921692-600
Наличност : В наличност
Цена : 109лв 189лв
*

ОРИГИНАЛНИ БАСКЕТБОЛНИ КЕЦОВЕ  NIKE AIR VERSITILE II
Nike Air Versitile са изработени от лека мрежеста материя за ниско тегло и максимален въздушен поток за по-голям комфорт. Скоби за стабилност и пети въздушни възглавници за максимално отслабване на вибрациите. В допълнение към съдилищата, Air Versitile може да придружава вашия ежедневен стил, тъй като баскетболните маратонки са най-новата тенденция в света!
Мъжките баскетболни маратонки Nike Air Versatile II са предназначени за универсалните играчи, които преди всичко се нуждаят от комфорт, фиксиране и амортизация. Физионите нишки стабилизират средата на крака, а зоната на петата на първокачествения ултра мек текстил с облицовка от пенопласт осигурява фиксиране.Виждащата се вложка Air-sole осигурява лека и абсорбираща амортизация.Филдърът е за стабилизиране и закрепване.Различен текстилен материал създава невероятна мекота и комфорт в областта на петата 
100% ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ НА НАЙК
SportFaster.com е онлайн магазин за оригинални спортни стоки и аксесоари.
Ние, екипът на Спорт Фастър работим изцяло и само за Вас, нашите клиенти.
Целта ни е да се чувствате максимално удовлетворени след покупка от нашия сайт.
Ние поставяме КЛИЕНТА на първо място като се стремим да поставяме възможно най-ниските цени за най-доброто качествео на продуктите, които предлагаме.
ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър