100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

Топ модели оригинални маратонки за всеки ден

Оригиналните маратонки  означават много както за професионалните спортисти, които търсят най-новите технологии, така и за любителите, които подреждат кутии до тавана, за да им се възхищават. Но един от определящите аспекти при избора им е, че те са много по-удобни сред всички останали обувки. Намирането на обувка, която остава ортопедично безопасна, не е прекалено стегната и предлага целодневна поддръжка, не е лесна задача. Да не говорим, краката ни съдържат около една четвърт от всички кости в човешкото тяло, а височината на свода, ширината на стъпалото и точките на натиск варират значително. Факт е, че не всеки модел оригинални маратонки ще бъде удобен за всички. Имайки това предвид, ето списък на някои от топ моделите  на пазара, които да разгледате.

От New Balance и Adidas до най-удобните обувки Nike на пазара

Оригинални маратонки Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 е един от най-разпознаваемите силуети в света. И за щастие един от най-удобните модели на Nike. Комфортът, когато са в кутията, е под въпрос, но след няколко дни носене ефектът е неоспорим. Силната подметка не се разгражда, а по-скоро съдържа скрит въздушен джоб за целодневен комфорт.

Маратонки Nike Epic React Flyknit 

Отговорът на Nike за успеха на Adidas Boost. Този Epic React Flyknit идва от обширното наследство на марката. Новата пяна React е издръжлива, но отзивчива пружинираща, а горната част на Flyknit се чувства като мек чорап. Резултатът е едни от най-удобните маратонки за бягане в света. В тази двойка се чувствате също толкова добре, когато чупите рекорди или правите разходки през уикенда.

Спортни обувки Nike Zoom Fly SP 

Докато серията Nike Vaporfly е проектирана да пробие двучасовия маратонски марк, Zoom Fly е по-ориентирана към начина на живот. Той все още има подписаната заострена пета и вградената въглеродно-найлонова плоча за скок напред. А олекотената горна част на рипстоп и солидната лунна подметка ги правят ежедневни обувки, които изглеждат много привлекателни.

 

 

Маркови маратонки Nike Air Max 720

 Air Max, представен за първи път през 1987 г., е първата обувка с въздушни камери, което прави Nike по-удобна от всякога. Най-новият Air Max 720 на Nike вече разполага с нов модул Air, който е с 6 мм по-висок от всеки друг. Благодарение на допълнителното пространство за глава, обувката има още повече въздух под краката, осигурявайки на ползвателя целодневен комфорт и невиждан досега дизайн.

 

Оригинални Adidas Running Ultra Boost

Засега изключително успешният силует на Adidas е по-известен с ежедневния си комфорт, отколкото с бягането, когато дебютира през 2013 година. Маратонката наистина говори сама за себе си: междинна подметка Boost с пълна дължина с трайни протектори от гумена подметка и плътни прежди Primeknit. Осигурете най-висок комфорт.

 

 

Висококачествени маратонки Adidas Originals YEEZY Boost 700

Линията Adidas на Kanye може да изглежда сякаш всичко е свързано с хип. Но както подсказва името, YEEZY Boost 700 се предлага с удобна технология Adidas Boost. Междинната подметка разполага с Boost слой, който да пасва на извивката на стъпалото ви, докато мрежата и различни наслагвания насърчават плътно прилепване и дишане.

 

Маратонки за бягане Adidas Pure Boost

За по-малко спортна, но удобна обувка, погледнете Pure Boost. Нископрофилната горна и плетена горна част има двойно сгънат език, който няма да се плъзга, а наедрелата подметка Boost е една от най-удобните на пазара.

Ежедневни маратонки Reebok Club C 85 

Reebok може да е избраната марка за запалените спортисти на Crossfit, но серията Classics са маратонки, предназначени за ежедневно носене. Reebok Club C 85 не може да се похвали с технология за амортизация или други модерни камбани и свирки. Те имат подплатена яка, доказана подметка, която показва, че класиката от 80-те години е удобна днес.

 

 

 

 

 

Заключение

 Този списък може да бъде разширен с удоволствие. Всяка представена марка има поне няколко модела с удобни характеристики. Основното при избора е комбинация от удобство, комфорт и вашите дизайнерски предпочитания. Следете за нови елементи, списъкът ще продължи.