100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

Оригинални маратонки пролет-лято 2021

НОВИ МОДЕЛИ ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ ПРОЛЕТ ЛЯТО 2021


Маратонките винаги ще намерят своя купувач. И ако през март-април продажбите на ограничени колекции маратонки леко спаднаха, тогава моделите за ежедневно облекло и фитнес залата бяха успешни. Клиентите все повече търсят оригинални маратонки от известни марки или търсят високомодни модели. Подозираме, че все още има искрица надежда да покажем модни тенденции при избор на маратонки 2021г.

Модерни маратонки пролет-лято 2021

Модата продължава да следва тенденцията на гъвкавост и комфорт. Ето защо през пролетта ще видим полуобувки и други универсални модели. Колкото и да е странно, в пролетно-летните колекции на световни марки нямаше толкова много маратонки. Очевидно тази тенденция не се нуждае от постоянно потвърждение на нейната актуалност.

За къде сме без маратонки?

И така, модните оригинални маратонки за сезон пролет-лято 2021 са: Кецове-обувки; Бели маратонки за бягане; Високи кецове; Ретро модели; класически маратонки за ежедневие, маратонки в искрящи цветове. маратонки на платформа Нещо подобно вече се случи в началото на 2000-та. Кецове с платформа се носеха през лятото с къси дънкови поли и кроп топове. Този път в тенденция ще бъдат по-сдържани модели: с ниска платформа и маратонкис удължени връзки, напомнящи на сандали-гладиатори. Голям плюс в такива обувки е, че те са почти универсални.

Носете маратонки с всякакви дрехи и вашият стил вече може да се нарече спорт-шик. Хибридните обувки все по-често се появяват на пистата. Преосмислянето на модата е особено ясно проследено във връзка с пандемията, когато човечеството е променило своите приоритети и възгледи за много неща. Цената включва екологичност, практичност и гъвкавост. Колкото повече такива хибридни неща в гардероба, толкова повече възможности за създаване на интересни изображения с минимални първоначални.

Бели маратонки

Тенденцията, която се е утвърдила здраво в модния свят - бели бели маратонки - няма да изчезне и сега. И нямаме нищо против. Красива, гъвкава, елегантна. Според статистиката на Google за тенденциите, търсенето на „бели маратонки“ по света е спаднало до 50 точки през март. През останалото време се наблюдава динамиката на нарастване на популярността. Между другото, повечето заявки по тази тема са в Южна Африка, Австралия и САЩ. Белите маратонки са универсален вариант. Не бива да се учудваме, че вече имате чифт или два в гардероба си.

Високи маратони и кецове

Изглежда експертите в света на модата отбелязват, че през следващата година ще има истински бум на високи маратонки. Световните спортни гиганти задават тенденции, на които е трудно да се устои. Тук записваме маратонки с орапи, които не само изглеждат оригинални, но и много удобни. Високите кецове изглеждат стилно с къси дънки или миди поли, тесни панталони или джогинг.

Ретро маратонки и класически модели

Продължавайки темата за спортните гиганти, които представиха няколко сензационни ретро модела. Това е сътрудничество между Levi's и New Balance за страхотни баскетболни обувки, пресъздаване на стари модели, и Air Jordan, ретро колекцията от пролетта на 2021 година. модели.

Модерни маратонки в ярки цветове през 2021

Във всеки сезон винаги има място за маратонки в ярки цветове. Какво можем да кажем за пролетта и лятото. Изберете или изцяло монохромни ярки модели, или многоцветни, или бели с цветен акцент. Ярките кецове перфектно ще се впишат в цветен блокиращ външен вид или ще се превърнат в атрактивен детайл на по-умерена визия по отношение на нюансите. Как ви харесва тази опция от Maison Margiela? Марката твърди, че маратонките напълно отговарят на принципа Направи си сам. Разноцветните пръски боя се прилагат умишлено небрежно, сякаш току-що сте създали шедьовър във вашата работилница.