100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020
снимка на Обувки за Жени Asics, 1012A518-020

Оригинални дамски маратонки Asics PATRIOT 11 TWIST

Asics
 99 лв. 
Код на продукта: 1012A518-020 Наличност: В наличност Таблица с размери

Продукт

-+
  Тест и преглед преди плащане
  Всички стоки са налични
  Бърза доставка
  Само оригинални стоки
  Лесна замяна или връщане

 

Оригинални дамски маратонки Asics PATRIOT 11 TWISTASICS

Patriot 11 Twist Дамски обувки за бягане Насладете се на седмичното си бягане в допълнителен комфорт с дамските обувки за бягане ASICS Patriot 11 Twist. Тази обувка за бягане на пътя е изкусно изработена с помощта на мрежеста горна част, за да се осигури допълнителна дишане и да ви накара да се охлаждате, докато избивате улиците. Мрежа отгоре Мрежестите горни части ще обгръщат всеки крак в дишащ комфорт. Перфорациите в тъканта увеличават въздушния поток, за да създадат по-добра, по-здравословна среда, за да могат краката ви да процъфтяват. Намалените наслагвания обграждат стъпалото, за да добавят лека опора; те се обединяват с вътрешния брояч на петата, за да насърчат пълното блокиране, закрепвайки ви до средната подметка и намалявайки приплъзването на обувката, така че да можете да се наслаждавате на плавни стъпки без разсейване. AmpliFoam Midsole Подвижният чорап EVA се намира на върха на гъвкава междинна подметка, за да осигури допълнителен комфорт на стъпка, формирайки формата на стъпалото ви, за да осигурите персонализирана поддръжка. AmpliFoam пребивава отдолу.

  • Материалът на междинната подметка е проектиран да поддържа издръжливост при по-меки плътности, като осигурява по-голяма гъвкавост, комфорт и адаптивност на платформата идеален за естествено бягане.
  • Лек и еластичен,
  • AmpliFoam щади ставите ви, когато се ударите върху твърди, непростими повърхности.
  • Гумена подметка
  • Гумена подметка завършва Patriot 11, осигуряваща трайни плюс надеждни сцепления на всеки път или писта.

Гъвкавите канали са вградени в подметката, за да се насърчи естественото огъване на стъпалото, което ви позволява да се наслаждавате на лесни, безпрепятствени крачки. Мисията на ASICS Основана през 1949 г., ASICS е безспорно водеща марка за бягане на обувки както за ентусиасти, така и за професионални спортисти. Независимо дали посещавате спортни събития или се наслаждавате на спокойно бягане из местния парк, ASICS е най-добрият избор на бегач за осигуряване на комфорт, подкрепа и превъзходно каране. От откриването на Изследователския институт за спортни науки в Кобе през май 1990 г. марката е несравнима по технологично превъзходство и строго качество и много иновации произтичат от този уникален сайт, където учените и спортистите работят заедно. Мисията е да се превърне в марка номер едно за любителите на спорта, като се стреми да надгражда съвременните технологични постижения и обещава да внесе хармония в тялото и душата.

SPORTFASTER е онлайн магазин за оригинални спортни обувки.

Спорт Фастър работим изцяло и само за Вас, нашите клиенти. Целта ни е да се чувствате максимално удовлетворени след покупка от нашия сайт. Ние поставяме КЛИЕНТА на първо място като се стремим да поставяме възможно най-ниските цени за най-доброто качество на спортните обувки, които предлагаме. ​ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Още спортни стоки Жени

лого Adidas
лого NEW BALANCE
лого Nike
лого Umbro
лого Converse
лого Reebok