100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600
снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600
снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600
снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600
снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600
снимка на Обувки за Мъже Nike, AQ7497-600

Мъжки маратонки NIKE ZOOM WINFLO 6

Nike
 149 лв. 
Код на продукта: AQ7497-600 Наличност: В наличност Таблица с размери

Продукт

-+
  Тест и преглед преди плащане
  Всички стоки са налични
  Бърза доставка
  Само оригинални стоки
  Лесна замяна или връщане

Маратонки за бягане 

Мъжки маратонки NIKE ZOOM WINFLO 6

1773/5000

Със значително намаляване на профила и теглото, серията Winflo на Nike е почти напълно подновена в шестото си издание, за да предложи чифт модерни, много стилизирани обувки за бягане, които носят големи предимства за неутралните бегачи.

В средната подметка, орегонците са решили отново да приложат комбинация от две модули Zoom Air в областта на петата и предните крака, като първата от тях получи значително подобрение в отзивчивостта, за да направи по-плавни преходите по време на бягане и да намали приложените усилия към ахилесовото сухожилие , В допълнение, слой от Cushlon пяна в областта на средния крак допринася за по-голяма гъвкавост и за добавяне на допълнително ниво на възглавница.

Zoom Winflo 6 също получи обнов дизайн в подметката си, чиято предна и задна част са извити, за да се намали времето за контакт на стъпалото със земята и да се направи по-течен. За подобряване на традиционния модел на вафла в подметката, в страничната зона е добавена съчленена релса, за да се увеличи трайността на тази критична зона, докато гумата на подметката продължава да е много издръжлива, като същевременно създава отлично сцепление в градските повърхности.

В Zoom Winflo 6 Nike също е реализирал по-тънка, нископрофилна горна част в сравнение с предишното издание, като разширява яката на глезена и намалява повърхността му до по-ниско триене и му придава по-нежно докосване. Също така, горната мрежа е преработена, за да увеличи адаптивната дишане през върха на крака, подобрявайки въздушния поток през стъпалото.

SPORTFASTER е онлайн магазин за оригинални спортни обувки.

Спорт Фастър работим изцяло и само за Вас, нашите клиенти. Целта ни е да се чувствате максимално удовлетворени след покупка от нашия сайт. Ние поставяме КЛИЕНТА на първо място като се стремим да поставяме възможно най-ниските цени за най-доброто качество на спортните обувки, които предлагаме. ​ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Още спортни стоки Мъже

лого Adidas
лого NEW BALANCE
лого Nike
лого Umbro
лого Converse
лого Reebok