100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,
снимка на ,

Мъжки бутонки ADIDAS ACE 17.4 FG

Adidas
 89 лв.  149.00
Код на продукта: S77093 Наличност: В наличност Таблица с размери

Продукт

-+
  Тест и преглед преди плащане
  Всички стоки са налични
  Бърза доставка
  Само оригинални стоки
  Лесна замяна или връщане

ОРИГИНАЛНИ МЪЖКИ БУТОНКИ ADIDAS ACE 17.4 FG
Доминирайте в пространството. Командвайте играта. Създавайте сложни положения, от където да вкарате гол без проблем. Управлявайте играта с всяко докосване в ACE. Тези футболни обувки имат мека горна част на Control Feel, създадена за подобряване на всяко докосване. Предназначени да доминират на тревата.

Характеристика:

- Абсолютен контрол за господарите на играта. - Усетете изцяло обувката, за да контролирате топката - Преместете с високоскоростен контрол и стабилност върху изкуствена трева (синтетично влакно с къси перки) с външната подметка TOTAL CONTROL В този момент adidas Ace 17.4 TF е на най-добра цена и е идеален за вашите дейности. В sportfaster, можете да намерите други продукти, които допълват нашия каталог на футболни obuwki и особено в нашата футболна категория. Имаме разнообразие на бутонки и стоножки, които да отговарят на вашите нужди и да ви накарат да се почувствате вдъхновени да спортувате повече в ежедневието си.

Обичаш ли футбола? Вземи своя Adidas Ace 17.4 FXG и се наслаждавай на развлекателните си дейности със сигурността и увереността, които adidas ви дава. Не забравяйте, че имаме богата гама от футболни обувки, всякакви размери и метеорологични условия. За да ви дадем възможно най-ефективните футболни модели, повечето от нашите футболни артикули са създадени в сътрудничество с професионалистите!

SPORTFASTER е онлайн магазин за оригинални спортни обувки.

Спорт Фастър работим изцяло и само за Вас, нашите клиенти. Целта ни е да се чувствате максимално удовлетворени след покупка от нашия сайт. Ние поставяме КЛИЕНТА на първо място като се стремим да поставяме възможно най-ниските цени за най-доброто качество на спортните обувки, които предлагаме. ​ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Още спортни стоки Мъже

лого Adidas
лого NEW BALANCE
лого Nike
лого Umbro
лого Converse
лого Reebok