100% оригинални маратонки и спортни дрехи

Експресна доставка с преглед и тест

Гарантирано най-ниски цени

Маратонки

МАРАТОНКИ - как да изберем и закупим изгодно от онлайн магазин SportFaster

Маратонки за спорт или ежедневие, изберете възможно най-удобните, но не забравяйте, че трябва да Ви е изгодно!

Най-напредналите потребители, които са свикнали да намират всичко в интернет - от козметика и дрехи до домакински уреди - често променят навиците си, когато става дума за маратонки. Съществува мнение, че е почти невъзможно да се купуват подходящи маратонки чрез интернет, но повечето проблеми могат да бъдат избегнати, ако всичко е направено правилно.
Дори в обикновен магазин трябва да изпробвате повече от един чифт, за да търсите този чифт маратонки, с които не искате да се разделяте. Да стъпвате удобно на краката си и да изглеждате красиво. И ако кракът е значително различен от стандартите, които ръководят производителите, тогава избирането на перфектния чифт маратонки се превръща в невъзможна мисия. Тесни глезени, комбинирани с широки прасци, стърчащи кости, твърде голям или много малък размер - всичко това значително стеснява полето за търсене. Но само в този случай да направите добър избор в Интернет е много по-лесно, отколкото в обикновен магазин.

Онлайн магазин SportFaster разказва колко е изгодно и какви са предимствата да купувате спортни маратонки онлайн и как да намалите до нула шанса да закупите нещо неподходящо:

 
  • 1. Преди всичко, пазаруването онлайн е удобно!

Асортиментът от онлайн магазини е много по-широк от асортимента на всеки голям „хипермаркет за маратонки“. Сигурно сте намерили своя вариант. Харесва ли ви някаква марка? В интернет винаги ще намерите най-свежата и пълна колекция от маратонки на тази марка, докато обикновените магазини внасят избрани партиди. В повечето физически магазини рядко предлагат повече от една марка, докато в интернет магазин Спорт Фастер може да се насладите на разнообразие от оригинални маратонки на световноизвестни марки Адидас, Саломон, Рийбок, Пума, Найк и др.

 

  • 2. Бързо, лесно и не губите ценно време

Представете си ситуацията, отивате в магазина, пробвате маратонки. Харесвте всичко, но бихте искал размер по-голям. Има такъв размер, но в друг магазин на мрежата - в противоположния край на града. Или не можете да изберете нищо. Трябва да отидете някъде другаде. Времето изтича, но резултат няма. В интернет просто отваряте сайта  SportFaster и поглеждате там. След по-малко от час вече сте направили своя избор и очаквате да Ви бъдат доставени вкъщи, на работното място или до желан офис на куриер, маратонките, които харесвате.

 

  • 3. Изгодно е

Онлайн магазините често имат продажби. Но има и подобни продажби в обикновените магазини, каква е разликата? Фактът, че в интернет винаги можете да получите допълнителна отстъпка за маратонки. Най-удобно е да търсите отстъпка в сайтове за отстъпки, например като купувачи. Винаги има най-актуалните оферти, а наличието на отстъпки не зависи от сезона.  

 

В Спорт Фастър Ви предлагаме Купон за -10% отстъпка, който получавате при първа направена покупка в сайта и е валиден за всяка следваща.

                                                                  Маратонки

 

 

Сега ще Ви разкрием как да направите правилния избор, като закупите маратонки онлайн:

 

  1. Първо: Пробвайте в магазина, купувайте онлайн

Намерили сте подходящ чифт в онлайн магазина, но се съмнявайте дали ще ви пасне. Ако маратонките са добре позната марка, можете да отидете до магазина и да опитате на абсолютно същия или подобен модел. И след това го купите в онлайн магазина.
Какъв е трикът? Ще бъдете абсолютно сигурни, че няма да изхвърлите пари: първо, купете това, което можете да носите, и второ, спестете от покупката

.

        2. Второ: Изберете доставка с възможност за преглед и тест, както и право на замяна

Не е нужно да ходите в магазина, за да видите как маратонките, които харесвате, ще седят на крака ви. Поръчайте желаните маратонки в SportFasster, където е налице възможността да гледате една или повече двойки и да откажете да купувате неподходящи. Опитайте, вземете това, което сте харесали, но не плащайте за останалото.Винаги обръщайте внимание дали тази опция е налична във вашия град или регион. 

         3. Трето: Прочетете внимателно картата на продукта

Дори и да няма възможност да пробвате, това изобщо не е причина да се откажете от онлайн пазаруването. Внимателно прочетете продуктовата карта на уебсайта на продавача. Какво трябва да ви интересува най-много? 

Таблица с размери.  Вижте таблицата с размера на избраната от Вас марка. Всяка марка маратонки има своя собствена номерация. Не бива да разчитате на факта, че "винаги вземате 38-ия размер", направете прости измервания.
Вземете лист хартия и поставете крака си върху него. Прехвърлете тежестта на този крак и помолете някой да нарисува молив около стъпалото ви. След това измерете дължината на стъпалото - от средата на петата до края на големия пръст. Добавете 0,5 см и проверете размерната таблица. Ако кракът ви е между два размера, изберете по-голям.
Моля, обърнете внимание, че ако магазинът продава повече от една марка, таблицата с размери за всяка марка трябва да е различна.

Други измервания. В допълнение към дължината на стъпалото има и пълнота. Пълнотата е обиколката на стъпалото в най-широката му част. Пълнотата в сайтовете се посочва рядко и ако тя не е посочена, това обикновено означава, че обувките са предназначени за средния крак. Как грубо да определим пълнотата на избрания модел?
Първо изберете марките, които шият обувки от вашата пълнота. Списъци на такива марки могат да бъдат намерени в Интернет. Или, ако вече сте намерили марката си, можете спокойно да я закупите.
Второ, съсредоточете се върху рецензиите. От тях често можете да намерите липсващата информация не само за пълнотата, но и за размера, комфорта и т.н.
Маратонките винаги се вземат с половин или цял размер по-големи, защото при бягане кракът се разширява повече, отколкото при ходене. Такива обувки трябва да се пробват при покупка. В специализирани магазини, като sportfaster, винаги се предлагат поръчки на маратонки. И не забравяйте да получите отстъпка от онлайн покупки.
Материалът. Обърнете внимание на материала, от който са изработени обувките. Ако това е естествена кожа, тогава с времето обувките ще се разтегнат. Или можете специално да носите тесни обувки. 

  • 4. Не се колебайте да задавате въпроси.

Липсва ли някаква информация в описанието на продукта? Все още се съмнявате във вашия избор? Обадете се на посочения на уебсайта телефонен номер и задайте въпроси на консултанта. Можете дори да поискате да бъде измерена дължината и ширината на стелката на модела, който харесвате. Ако е възможно, консултантите на online магазин SportFaster с удоволствие ще Ви помогнат.

Желаем ви успешно и изгодно пазаруване!