Доставка

Стоките, закупени от Онлайн Магазин SportFaster.com се доставят чрез куриери на фирмa Еконт Експрес до посочения от клиента адрес.

За покупки на стоки от сайта транспортните разходи са за сметка на клиента, като цената за доставка се определя съобразно теглото на пратката и стойността на наложения платеж. Когато пратката се достави до офис на куриерската фирма, клиентът заплаща между 15% и 20 % по-ниска цена за доставка. Куриерската фирма, с която работи сайта разполага на своя сайт с електронни калкулатори, чрез които може да пресметнете точната цена за доставка.

Доставката се извършва в рамките на 24ч. до 48ч. часа след потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни.  Заявки приети след 17.00ч., се обработват на другия ден! 

За стоки по заявка периода на доставка е в рамките от 5 до 15 работни дни след стартиране на пръчката.

ВАЖНО! Стараем се да поддържаме актуална наличност, но е възможно някои стоки да са временно изчерпани. Ако поръчаният от вас продукт не е наличен в момента, ще ви уведомим своевременно.

Разходите по доставка се поемат от клиента. Цената на обикновена доставка до офис на Еконт е на стойност около 5лв. Цената на доставката до избран от Вас адрес е на стойност около 8лв. 

 

Плащане

Клиентите на Електронен Магазин SportFaster.com могат да заплатят закупените продукти по един от следните начини:

1. Наложен платеж (заплащане след получаване на закупените продукти) 
2. Банкив превод

 

Желаем Ви приятно пазаруване от нашия електронен магазин!